Sudbine

(FOTO) "Živim i pjevam za mog Nebojšu" Aleksandra Tadić Cipka oglasila se prvi put nakon SMRTI MUŽA, evo kad se vraća poslu

Prije skoro dva mjeseca, pjevačica Aleksandra Tadić Cipka, doživjela je najveću bol kada je njen suprug Nebojša Stojićević, poznatiji kao Jarin preminuo u 52. godini života.

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

Nakon jezive tragedije koju je doživjela, Aleksandra Tadić Cipka se sve do danas nije oglašavala.

Njena prva objava nakon 40 dana od suprugove smrti izazvala je lavinu reakcija i riječi podrške kada je otkrila da će se vratiti poslu.

– Što se tiče mog posla, pjevanja, nastavljam dalje gdje smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom… Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete!

Živim i pjevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i vječnu ljubav! Jači smo od sudbine – poručila je Cipka.

Pročitajte još

Emotivne riječi upućene suprugu naježile su brojne pratioce na njenom Instagram profilu.

Moj muž i ja, moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživjeli da smo jedna duša u dva tijela. Rijetke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do vječnosti! – poručila je pjevačica uz fotografija sa mužem, a potom nastavila:

– Fascinantno mi je bilo računanje razlike u godinama između nas dvoje, ostavljam matematičarima da računaju i dalje. Mi smo poznati po tome koliko nas interesuju tuđa mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili.

Cipka nije mogla da sakrije da je razočarana pojedinim komentarima nakon smrti njenog supruga.

 -Čaršijski džukci i džukelice ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, vjerujem da vam je tako lakše, a mi volimo da pomažemo ljudima i da olakšavamo tuđe brige i probleme- poručila je.ž

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu