Društvo

(FOTO) ZU MOJA APOTEKA UKORAK S VREMENOM Unaprijeđeni vebšop i jedinstveni lojaliti program donose brojne pogodnosti kupcima

Grupacija Moja apoteka lansirala je novi, unaprijeđeni, webshop za online kupovinu, kao i mobilnu aplikaciju i loyalty program za sve kupce.

ZU MOJA APOTEKA
FOTO: ZU MOJA APOTEKA

Na unaprijeđenom webshopu možete pronaći veoma širok asortiman različite namjene, uz samo nekoliko klikova, a za narudžbe od 30 KM i više dostava na željenu adresu je besplatna.

Iz ove zdravstvene ustanove poručuju da su, prateći najnovije trendove, prethodni webshop dodatno usavršili, pojednostavili proceduru naručivanja i uveli pogodnosti za sve korisnike.

– U današnjem užurbanom načinu života, vrijeme je dragocjeno. Želeći da naše proizvode i usluge učinimo što pristupačnijim za naše kupce, osavremenili smo webshop i omogućili obavljanje kupovine bilo kada i bilo gdje, uz kućnu dostavu i brojne druge pogodnosti – poručuju iz Moje apoteke.

Radi lakše pretrage, proizvodi na novom webshopu sortirani su po kategorijama, a istaknuti su i aktuelni popusti, kako bi korisnici u svakom momentu bili informisani o akcijskim cijenama određenih proizvoda.

Uporedo sa redizajniranjem webshopa, razvijene su i aplikacije za mobilne uređaje (IOS, ANDROID, HUAWEI) kao i novi loyalty program za sve vjerne, ali i nove korisnike usluga.

ZU MOJA APOTEKA
FOTO: ZU MOJA APOTEKA
ZU MOJA APOTEKA
FOTO: ZU MOJA APOTEKA

– Kupovinom putem naše mobilne aplikacije sakupljate bodove i štedite novac. Osim toga, aplikacija nudi mogućnost brzog i jednostavnog pregleda korisnih informacija o akcijama i popustima, kao i uslugu ličnog podsjetnika – kažu u ZU Moja apoteka.

Ukoliko ste član programa lojalnosti Grupacije Moja apoteka učestvujete u bonitetnom sistemu sakupljanja i korištenja bodova, bez obzira da li plaćate gotovinom ili karticom, bilo da kupujete u apoteci ili online.

Podsjećamo da Grupaciju Moja apoteka čine sve apoteke istoimenog lanca, apoteke Vivamedic i Royal Medicalpharm, te da je program lojalnosti aktivan u svim navedenim ustanovama.

Više informacija o webshop-u, mobilnoj aplikaciji i loyalty programu Moje apoteke možete dobiti u bilo kojoj, vama najbližoj, apoteci, kao i direktno na online adresi: www.mojaapoteka-webshop.net.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije