Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“GAGI JE ANABELU VODIO KOD PSIHIJATRA” Denserova sestra tvrdi da im pjevačica prijeti

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Nađa Đogani kaže da je pjevačica godinama provocirala njenog brata, te da je bila histerična i nasilna, zbog čega su potražili i stručnu pomoć.

Sestra Gagija Đoganija, Nađa, otkriva da je pogađa kad čuje šta sve Anabela kaže njenom bratu, te da je upravo zbog toga riješila da ispriča stvari koje mnogi nisu znali. Kako tvrdi, Anabela je godinama bila nasilna i prema djeci.

– Gagi je Anabelu vodio kod psihijatra. Tukla je Lunu, tukla Ninu, djeca nisu bila normalna pored nje. Ne može Gagi da stoji i da gleda kako Anabela njega bije. Provocira ga. Ne mora stalno muškarac da bude nasilnik, kako se naziva ta žena koja bije muškarca? Mogu i muškarci biti žrtve. Ne može žena nekog udarati i maltretirati, a da on stoji i podnosi to godinama. Umjela je da se dere, da udari Gagija, da prijeti i ode u Švedsku, poslije Gagi ode po nju, pa je vrati – kaže Nađa, i dodaje:

– Prijetila je Luni kad je izašla iz Zadruge, istjerala ju je iz stana zbog Marka. Anabela je tada majku slala da uzme ključeve i izbaci Lunu ispred zgrade. Tada sam otišla i dovela Lunu u Zemun. Rekla sam Luni da dođe kod mene, rekla mi je da joj je majka uzela i auto. Luna je od 13. godine prepuštena ulici, kao što je i sada Nina. Bila je kod Gagija dvije godine, zašto Anabela malo o tome ne priča? Možda Gagi nema puno novca pa da daje djeci, ali on je uvijek tu uz njih. Anabela je voljela Gagija kad je bio pun para, baš kao i Andreja. Čim im se prihodi smanje, to je kraj, piše Blic.

Nađa tvrdi da je Anabela bila ljubomorna na porodicu Đogani.

– Živjeli smo svi zajedno u jednom stanu, Luna je bila beba. Dijete tek prohodalo, zove me dođi keka, uzmi me. Uđem u sobu, Anabela se buni, kaže ne smijem da pipam dijete bez pitanja, ne smije Luna da me voli više od nje. Ona je ljubomorna na sve, na Gagija je uvijek bila. Sada je ušla u Zadrugu jer je ljubomorna, ne želi da Gagi ima novac. Gagi za nju stalno kaže, neka ima, nek ima za djecu. Nikada u sebi nije imao tu ljubomoru niti je ikad išta tražio, čak se uzajmljivao od drugih da bi djeci davao – kaže Nađa, i dodaje da je Anabela putovala od novca koji su slali Lunini fanovi.

– Lunini fanovi su Anabeli slali pare da bi ona putovala. Odakle njima pare? Problem između Anabele i Đoleta je što je on htio da zaštiti prezime Đogani Fantastiko. Nije želio da neko to kalja. Ne može Anabela da zadrži prezime – priča ona, i tvrdi da je laž da je Andrej dao novac za automobil koji je dobio od Lune.

– Molila me je da ne govorim da je Andreju poklonjen auto, kaže: „Tetka, ćuti, mama ne da da se to zna”.

Anabela je Bakiju lupila šamar

Nađa je otkrila i da pamti trenutak kada je Atijasova ošamarila njihovog brata Andriju Đoganija poznatijeg kao Baki B3:

– Anabela je živjela kod nas, nažalost. Od prvog dana je bila takva da provocira i izaziva Gagija, bila je nasilnik. Još se nije vjenčala sa Gagijem živjela je kod nas u Zemunu. Gagi i Baki su imali nesuglasicu u vezi s pjesmom i Gagi je rekao Bakiju da se ne miješa i da neće da razgovara sa njim i ovaj je otišao. Potom se vratio, ali je nervozno 2-3 puta pozvonio, da bi Anabela otvorila vrata i opalila šamarčinu Bakiju. Gurnula ga je, odletio je niz stepenište. Moja mama joj je rekla: „Sram te bilo, ti ćeš mog sina da udariš. To je moje dijete“.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO