Svijet

GANULI CIJELI SVIJET Zbog karantina mjesecima nije vidjela najboljeg prijatelja, a onda je on riješio da je iznenadi (VIDEO)

Korona virus je doslovno promijenila naš život i navike. Počevši od onog posla, ponašanja u javnosti, sve do odnosa s dragiim ljudima.

GANULI CIJELI SVIJET Zbog karantina mjesecima nije vidjela najboljeg prijatelja, a onda je on riješio da je iznenadi (VIDEO)
FOTO: FOX NEWS/INSTAGRAM

Ono što je nekada bilo normalno, poput zagrljaja i ljubljenja, danas se ne preporučuje. Na sve to, karantin u kome je bio jedan dio planete, doveo je do toga da se s dragim ljudima, sem preko video poziva, nikako ne viđamo, i to mjesecima.

Džori Knauf iz Rorčestera, kod Njujorka, tinejdžer od 15 godina i njegova vršnjakinja Sultana Kutrides iz Fort Milija, u Južnoj Karolini, postali su planetarni hit nakon što su kamere zabilježie njihov susret nakon više od nekoliko meseci.

Naime, zbog karantina koji je bio proglašen u Americi, njih dvoje nisu mogli da se vide, te je nakon što je karantin ukinut, Džori je riješio da iznenadi prijateljicu i pređe čak 1.126 kilometara, koliko iznosi razdaljina između dva mjesta.

Džori drugarici ništa nije rekao, već je rješio da je iznenadi tako što joj je prvo isporučen paket, nakon čega se pojavio on. Sultana od iznenađenja nije mogla da dođe sebi, pa je u jendom trenutku od šoka pala i na koljena.

Kako se navodi, ona se s porodicom presella u Fort Mili pre nekoliko godina, ali sa Džorijem, koji joj je bio najbolji prijatelj, nije prekidala kontakt.