Kultura

GLUMAČKI VELIKAN SE JAVIO IZ SVOG DOMA Ovako Rade Šerbedžija provodi vrijeme sa suprugom (VIDEO)

Glumački velikan Rade Šerbedžija brojne fanove širom svijeta obradovao je kada se javio iz svog doma u Rijeci, u kojem se sa svojom suprugom Lenkom pridržava svih mjera izolacije uzrokovane korona virusom.

GLUMAČKI VELIKAN SE JAVIO IZ SVOG DOMA Ovako Rade Šerbedžija provodi vrijeme sa suprugom (VIDEO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Šerbedžija ih je “počastio”  videom u kojem je otkrio dio atmosfere iz kuće i pokazao da vrijeme u izolaciji najčešće provodi tako što kuva i recituje.

Na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici priznao je da je tek shvatio da su njegovi fanovi vodili stranice na Fejsbuku pod njegovim imenom.

https://www.facebook.com/208866065968603/videos/561756681136413/

Sreću me ljudi svuda po svijetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu da smo i prijatelji na Fejsbuku. Iskreno da kažem, nekad uopšte nisam razumio o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica po svijetu i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju. Jednu od mojih Fejsbuk stranica napravili su moji menadžeri za muziku iz Slovenije i vidim da ima jako puno pratilaca – napisao je Šerbedžija.

Glumac se sada odlučio lično obratiti fanovima te snimiti pjesme i pričati priče kako bi svima vrijeme u izolaciji brže prošlo.

– Ponukan ovim nemogućim katastrofama što su nas sve skupa snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, osjećam potrebu da se direktno javim mojim prijateljima i gledaocima, odnosno slušaocima i da pokrenem prvi put svoju Fejsbuk stranicu. Želim da snimam neke pjesme i da pričam neke priče da nam brže prođe vrijeme. Da se družimo i da čuvamo umjetnost u nama – poručio je Šerbedžija, prenosi Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu