Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GLUMICA KRILA LJUBAVNI ŽIVOT Prije nego što se udala za Amerikanca, Srbija je brujala o vezi Marije Karan i ovog ZGODNOG ZAVODNIKA

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Glumica Marija Karan već godinama živi u Americi, gdje se udala za tamošnjeg producenta Džoela Lubina. Život popularne glumice oduvijek je bio pod budnim okom javnosti, međutim ona je na sve načine pokušavala da sakrije svoje emotivne partnere i da o njima ne govori.

Od kada se pojavila na javnoj sceni Marija Karan važila je za jednu od najatraktivnijih i najljepših glumica, a njen ljubavni život intrigirao je medije. Ipak, iako ga je vješto krila, 2011. godine dospjela je u žižu interesovanja zbog navodne afere sa Petrom Kapisodom.

Foto: Andrea-pamti/Youtube

Petar je oduvijek važio za velikog zavodnika koji je bio u vezi sa mnogim poznatim ženama, a u jeku priča o vezi sa Marijom raskinuo je vjeridbu sa manekenkom i voditeljkom OBN televizije Dejanom Rosuljaš. Ni Petar ni Marija Karan nisu željeli da komentarišu navode o njihovom odnosu, a glumica se nakon toga odselila u Ameriku, udala za Lubina i sa njim dobila sina Marka Lea.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO