Zabava

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA Gven Stefani je proglašena modnom ikonom, a za crveni tepih je OBUKLA OVO

Sinoć je u Americi održana dodela nagrada pod imenom “People's choice awards” , a na crvenom tepihu pojavila su se neka od najvećih imena muzičke industrije. Pored sestara Kardašijan, pop rok pevačice Pink, mnogobrojnih zvezda i zvezdica, na crveni tepih došla je i Gven Stefani.

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA Gven Stefani je proglašena modnom ikonom, a za crveni tepih je OBUKLA OVO
FOTO: PROFIMEDIA

Pjevačica se na dodjeli nagrada pojavila u crnim čizmama i bijeloj haljini, a nosila je crne rukavice kao i veliku crnu mašnu na leđima. Njen autfit upotpunio je njen prepoznatljiv stil: duga plava kosa i lilavi ruž.

Iako kritičari nisu oduševljeni njenim izgledom, te navode da Gven “to može puno bolje” , svi komentarišu da pjevačica izgleda kao tinejdžerka uprkos tome što je nedavno napunila pedeset godina, piše Blic.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih izvođača na sceni, a onda je početkom ove decenije napravila veliku pauzu u karijeri jer se udala za Gevina Rosdejla sa kojim je dobila troje djece. Njen brak nije bio naročito zanimljiv medijima sve dok pjevačica nije otkrila da je suprug zapravo vara sa porodičnom dadiljom, nakon čega je odlučila da ga ostavi.

Kako je sama priznala, to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u njenom životu.

Nisam željela da budem u svojoj koži, osećaj je jako loš, razumijete na šta mislim? – rekla je Stefani krajem 2016. godine za američke medije.

Pjevačica je nešto kasnije uplovila u vezu sa Blejkom Šeltonom koji je bio njen dugogodišnji prijatelj, a za koga kaže da se našao u identičnoj situaciji kao ona.

– Srećna sam što sam tada, pored sebe imala podršku prijatelja Blejka Šeltona, koji je prolazio kroz identičnu stvar kao i ja. Naše prijateljstvo me je spasilo – priznala je ona.

Pjevačica je 2015. godine u sklopu svog “povratničkog” albuma objavila baladu “Used to love you” , odnosno “Nekada sam te voljela” , koju je posvetila svom bivšem suprugu.