Zabava

Gosti na vjenčanju se sigurno nisu žalili: Umjesto djevojčice koja baca cvijeće pojavio se muškarac sa dolarima (VIDEO)

Tradicionalna zapadnjačka vjenčanja obično uključuju sofisticirani ulaz mlade koja uz klasičnu muziku ide lagano prateći djevojčicu koja baca latice i cvijeće, a gosti u tišini sjede i posmatraju taj prizor.

Gosti na vjenčanju se sigurno nisu žalili: Umjesto djevojčice koja baca cvijeće pojavio se muškarac sa dolarima (VIDEO)
FOTO: VEGASWEDDINGPLANNER/TIKTOK SCREENSHOT

Međutim, jedan par odlučio se za sasvim drugačiji pristup. Djevojčicu sa cvijećem zamijenio je muškarac sa novčanicama koji je uz hiphop muziku išao stazom i bacao novac.

Dženi, organizatorka vjenčanja iz Las Vegasa, na svom Tiktoku je podjelila video u kom se vidi kako bradati muškarac ide ispred mlade i baca novčanice uz pjesmu “Mejk It Rein” Trevisa Portera.

– Kome treba djevojčica sa cvijećem kada imate muškarca sa novcem- poručila je organizatorka vjenčanja uz svoj video koji je dosad skupio više od 13.300.000 pregleda i 2.500.000 lajkova, prenosi Kurir.

Komentatori nisu mogli da vjeruju koliko su gosti bili opušteni dok su dolari letjeli oko njih.

Ova publika je preotmena za mene. Moji računi bi bili plaćeni, bila bih na tom podu odmah, dok ostali snimaju, ja bih se bacila na pod iste sekunde- pisali su.

Drugi su uvjereni da ideja uopše nije loša, našalivši se da bi bacanje novca na goste moglo biti jeftinije od kupovine raskošnog buketa.

Prihvati notifikacije