Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Grabar-Kitarović: Željela bih da odem na koncert Tompsona

Svijet
Autor:

Foto: Toms Kalnins/EPA

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da bi željela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona u Splitu.

Kitarović je u emisiji ”'S predsjednicom izvan protokola” pozdravila to što je pjevač zatražio od publike da nosi isključivo obilježja “pobjedničke hrvatske vojske”, s obzirom na to da je, kako je navela, “Domovinski rat u temeljima moderne Hrvatske”.

– Mislim da bih svakako svratila na koncert, to nikada nisam krila i već sam bila na njegovim koncertima – kazala je ona, prenosi portal Indeks.hr.

Tompson, pjevač poznat po ustaškim i antisrpskim pjesmama, je u četvrtak potvrdio da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan prije obilježavanja “Dana domovinske zahvalnosti”, izvoditi pjesmu “Čavoglave”, koja započinje ustaškim pozdravom “Za dom spremni”.

– Naravno da ću na koncertu pjevati ”Čavoglave”” To je pjesma koja je i iz Domovinskog rata, pjesma o mojim prijateljima, saborcima i ona ni po čemu nije sporna. Ona je svjedok vremena, svjedok kad se stvarala hrvatska država – naveo je Tompson, prenosi Index.hr.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO