Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Grad organizuje BESPLATAN PREVOZ na Egzit: Iz Banjaluke kreće DESET AUTOBUSA

Banjaluka
Autor:

oto Promo Exit org

Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz na Egzit, najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad je obezbijedio 10 autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Zainteresovani, koji žele putovati na Egzit u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

  • da imaju mjesto prebivališta na području Banjaluke;
  • posjedovanje ulaznica za Egzit festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
  • potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banjaluke, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.

Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

  • ime i prezime;
  • adresu prebivališta;
  • kontakt – elektronska pošta i telefon;
  • za koje dane posjeduje ulaznice.

Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu [email protected]

Rok za prijave je 30. jun 2019. godine.

– Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid – rekli su u Gradskoj upravi

Naglasili su da će prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana Egzit festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banjuluku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i fejsbuk stranica Grada Banjaluke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO