Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GRAĐANI OKUPIRALI CENTAR GRADA Vraća se život na ulice Banjaluke (FOTO)

Banjaluka
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Nakon dugo vremena ulice Banjaluke su danas ponovo bile pune građana. Prisilna pauza koja je trajala prethodna dva mjeseca zbog pojave virusa korona se danas skoro mogla zaboraviti, a jedni podsjetnik su bile maske na licima građana.

Postepeno ukidanje većeg broja restrikcija je počelo 11.maja i to je pokazalo vidljive rezultate. Dozvoljen je rad butika, kafića, kozmetičkih i frizerskih salona te tržnih centara što je izmamilo brojna građane  na ulice grada na Vrbasu.

Gospodska ulica je ponovo bila puna prolaznika, onih koji su žurili da obave privatne  obaveze koje su prethodnom periodu morali staviti na čekanje zbog brojnih ograničenja ali i onih koji su zbog posla kojeg obavljaju morali da se kreću.

Isto tako brojni Banjalučani su iskoristili sunčano i toplo vrijeme za šetnju ili za uživanje a u to se uvjerio i fotoreporter Srpskainfo koji je zabilježio gužve na  mnogobrojnim klupama u gradskom jezgru na kojima se tražilo mjesto više.

Živo je bilo i na gradskoj Tržnici. Brojni građani su koristili zadnji radni dan u sedmici da se snabdiju sa svježim voćem i povrćem ili cvijećem koje bi mogli posaditi u svojim dvorištima za vikend.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO