Politika

"GRAĐANI PODRŽALI NOVE IDEJE" SPS obilježio šest mjeseci od osnivanja

Socijalistička partija Srpske - SPS danas obilježava šest mjeseci od osnivanja, a tim povodom u prostorijama SPS u Banjaluci održan je sastanak nosioca aktivnosti iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojima SPS nastupa na predstojećim izborima.

"GRAĐANI PODRŽALI NOVE IDEJE" SPS obilježio šest mjeseci od osnivanja
FOTO: SPS/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Predsjednik SPS Goran Selak tom prilikom je poručio da je za kratko vrijeme i u teškim uslovima rada SPS ostvario rast i da su na vrijeme obavljene sve pripreme za izbore, što je zasluga aktivista i članova partije. Osnovani smo prije pola godine i radili smo vrijedno u uslovima gdje nije bilo moguće okupljanje zbog mjera zaštite.

Rezultat našeg rada je izlazak na izbore u 41 lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj i dvije opštine u FBiH gdje imamo svoje kandidate za odbornike, kao i kandidata za načelnika Teslića.

-Uradili smo veliki posao i ovom prilikom želim da zahvalim svima koji su učestvovali u stavaranju jedne nove priče i nove energije. Za kratko vrijeme ostvarili smo ogroman rast, građani su prepoznali i podržali nove ljude i nove ideje koje smo predstavili u prvih pola godine i već sada možemo reći da ćemo nakon predstojećih izbora imati još veću snagu i uticaj da zajedno sa građanima gradimo budućnost Srpske – istakao je predsjednik SPS Goran Selak.