Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GRADSKI ŠTAB PRODUŽIO ZABRANU Do 5. aprila zatvorene prodavnice bijele tehnike i elektromaterijala

Banjaluka
Autor:

Foto: Tanja Vukomanović/RAS Srbija

U Banjaluci do 5. aprila ne mogu da rade trgovine bijelom tehnikom, elektromaterijalima, vodomaterijalima bijelom tehnikom, sanitarijam i keramikom iako je to ranijom odlukom republičkog štaba za vanredne situacije dozvoljeno, potvrdio je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnje sjednice gradskog Štaba za vanredne situacije.

– S obzirom na dvije preminule osobe i da konstantno raste broj oboljelih, te velikog broja osoba pod nadzorom, u izolaciji i da u gradu funkcioniše karantin odlučili smo da sve restriktivne mjere grada ostaju na snazi do 5 aprila.  To znači da u gradu neće biti dozvoljen rad subjektima kojima je naredbom republičkog štaba to omogućeno a radi se o čitavom setu djelatnosti trgovine elektromaterijalima, vodomaterijalima bijelom tehnikom sanitarijam i keramikom. Cijenimo da se nisu stekli uslovi za tako nešto u Banjaluci koja je najviše pogođena epidmijom – naglasio je on.

Naglasio je da jedini subjekat koji radi tržnica ali koja se mora pridržavati posebnih  higijenskih pravila koje će kontrolisati gradske službe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO