Zabava

GRUDI U PRVOM PLANU Supruga Siniše Mihajlovića POZIRALA U BIKINIJU, pljušte komentari (FOTO)

Supruga Siniše Mihajlovića, Ariana, izgleda nevjerovatno na novoj fotografiji koju je postavila na društvenim mrežama.

GRUDI U PRVOM PLANU Supruga Siniše Mihajlovića POZIRALA U BIKINIJU, pljušte komentari (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, njih dvoje uživaju kraj mora i upijaju zrake sunce, a može se primjetiti da su poprilično oboje zgodni za svoje godine. Ariana je svoje grudi istakla u prvi plan.

– Na moje trbušnjake utiču ugljeni hidrati, ali Siniša je previše dobar. Zbog toga sam postavila ovu fotografiju – napisala je ona u opisu.

Podsjetimo, da su prošli kroz sve životne izazove zajedno i da im se zaista dogodila ljubav za cijeli život Miha i Arijana dokazali su mnogo puta, a rečenica kojom je slavni fudbaler opisao emocije sa svojom dragom najbolji je pokazatelj da je istinska ljubav stvarna ukoliko ste je dostojni, piše Blic.

– Postoji ljubav za cijeli život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je volio prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vrijeme prolazi, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osjećaš, intenzivnija je i dublje u tebi – rekao je Mihajlović o odnosu sa suprugom Arijanom.