Digitalna Srpska

GTA 5 slavi desetu godišnjicu: Rokstar Gejms najavio novi sadržaj popularne igrice (VIDEO)

Prošlo je deset godina otkako se popularna igra Grand Teft Auto V prvi put pojavila na konzolama Plejstejšna 3 i Iks-boks 360, a nedugo zatim je stigao i Grand Teft Auto Onlajn.

GTA, video igrice
FOTO: MAURITZ ANTIN/EPA

Kompanija Rokstar Gejms se putem društvene mreže Iks zahvalila fanovima te je navela da su upravo oni “razlog zbog kojeg je GTA uživao uspjeh na više generacija konzola”.

Prošle sedmice je Rokstar najavio novi sadržaj za GTA Onlajn obilježavajući godišnjicu, a riječ je o novoj odjeći, oružju sa GTA V uzorcima, dodatnim modovima i novom automobilu Bravado Hotring Helfajr za GTA+ članove, kao i druge iteme i bonuse za igranje određenih misija.

Kao što je poznato, GTA V donosi veliki svijet i zabavan gejmplej, a igrači doživljavaju priču iz tri različite perspektive istovremeno.

Vremenom je igra dobijala različita poboljšanja, a pojavila se i na novijim konzolama.

Nažalost, Rokstar nije objavio nikakve informacije o nadolazećoj igri Grand Teft Auto VI iako je još prošle godine potvrđeno da je u razvoju.

Osim ogromnog lika, odnosno 90 minuta snimka igre, novih informacija nema. Nedavno je Rokstar saopštio da se udružuje sa mod developerima Cfx.re kako bi pružili podršku rolplej serverima, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije