Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GULAŠ PRSTE DA POLIŽEŠ Prva „Zimska kotlićijada – Pale 2019“ u martu

Regioni
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Prva „Zimska kotlićijada – Pale 2019“ biće održana 2. marta 2019. godine na paljanskom šetalištu „Promenada“, iza Sabornog hrama, u organizaciji poštovalaca dobrog gulaša, Igora, Vuka i Miljana, uz pomoć prijatelja.

Prijave za „Zimsku kotlićijadu“ su u toku, a jedan od organizatora Igor Kojadinović kaže da svi koji žele da učestvuju moraju prijaviti ekipu koja će sadržati glavnog kuvara i minimalno četiri pomoćnika.

-Razmišljali smo o tome kako u opštini Pale nema dovoljno manifestacija koje se održavaju tokom zimskog perioda, pa smo, iz ljubavi prema dobroj hrani, kuvanju i rokenrol muzici odlučili da realizujemo ovu ideju – kaže Kojadinović.

On kaže da će se gulaš kuvati na plinskim rešoima, kako se ne bi pravile smetnje stanarima iz okolnih zgrada. Takođe, svaka ekipa je dužna da obezbijedi plinski rešo i plinsku bocu na kojoj će kuvati, kao i namirnice potrebne za gulaš.

Prema njegovim riječima, učesnici će za ovu manifestaciju moći da uplate simboličnu kotizaciju, a od prikupljenog novca biće obezbijeđena nagrada za pobjednika. Prijave ekipa će se primati do 28. februara.

Organizatori će za sve posjetioce obezbijediti gulaš degustacije, po promotivnoj cijeni, dok će za iste biti dostupno i pivo po promotivnoj cijeni.

Zainteresovani za učešće na prvoj „Zimskoj kotlićijadi – Pale 2019“ mogu se prijaviti putem telefona 065 844 555 (Igor) ili putem i-mejl adrese: [email protected]

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO