Banjaluka

Guma M i "Vivia Run and More Weekend" festival

Banjaluka će i ove godine biti domaćin već prepoznatljivog, fenomenalnog sportskog festivala Vivia Run & More Weekenda, a kompanija GUMA M d.o.o. kao prijatelj podržava organizaciju ovog trkačkog spektakla kroz jedan zanimljivu "instalaciju", koja će biti izložena na samom mjestu održavanja događaja.

Guma M i "Vivia Run and More Weekend" festival
FOTO: GUMA M

Kompanija GUMA M d.o.o, koja dugi niz godina sudjeluje u svim sportskim aktivnostima grada Banjaluke, za ovu godinu je odlučila da pruži podršku manifestaciji kroz jedan zabavan i kreativan način.

O čemu se zapravo radi?

Ispred ATP centra u Banjaluci biće postavljen RENAULT 4 – OLDTIMER koji je za ovu posebnu namjenu presvučen bijelom folijom, a svim trkačima “Vivia Run and More Weekenda” omogućićemo da flomasterom ispišu svoje utiske, poruke sreće, poruke ljubavi, drugarstva i poruke zdravog života koji pruža ovaj događaj.

Lijepe želje, utisci, stečena drugarstva i sve što veže ovaj polumaraton, grad Banjaluku, a ujedno i našu kompaniju GUMA M, nakon završetka selimo i u druge gradove, a ujedno RENAULT OLDTIMER krasiće prostorije našeg Ateliera, gdje ćemo nositi jednu lijepu sliku koju smo zajednički izgradili kroz ovaj projekat.

GUMA M d.o.o. i RENAULT 4 KARAVAN SREĆE nastavljaju turneju i u drugim gradovima sa ciljem povezivanja zdravog života i uticaja trčanja, i podsticanja sudjelovanja u sportskim aktivnostima svih velikih kompanijama poput naše.

GUMA M d.o.o. Banjaluka za cilj ima promociju trčanja, rekreativnog bavljenja sportom, te očuvanja zdravlja, a trčanje pokazuje na koji način možemo biti još bolji, kvalitetnije obavljati svoj posao i shvatiti da realizacija zavisi ponajprije od nas i naših mogućnosti. Naše drage kolege iz ostalih centara – Mostara, Sarajeva, Tuzle, takođe su se rado odazvale pozivu i svojim prisustvom će učestvovati u trci.

Trčanje pokazuje kako možemo jednostavno nadvladati svoja ograničenja te svoj posao obavljati efikasnije. Upravo zbog toga “Vivia Run and More Weekend” festival u Banjaluci biće još jedna svetkovina trčanja i zdravog života, ali i najveće okupljanje poslovnih firmi u Banjaluci.

Devetu godinu za redom ulicama Banjaluke prolaze hiljade trkača u sklopu nekoliko različitih trka, a naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i prave vrijednosti najmasovnije manifestacije koja se svakog godine održava u Banjaluci.

Pišite nam poruke, uživajte u polumaratonu, koncertima i druženjima posjetite naš RENAULT 4.

GUMA M d.o.o. posluje preko 25 godina i generalni je uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila za Bosnu i Hercegovinu. Naši centri su u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli.

Osim prodaje i servisiranja vozila, GUMA M je uvoznik i distributer velikog broja poznatih svjetskih proizvođača guma (Michelin, Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Matador, Petlas i Sava).

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu našim kupcima u svakom segmentu našeg poslovanja. To postižemo, među ostalim, kontinuiranim ulaganjem u naše zaposlenike i proširivanjem naših usluga kako u segmentu e-poslovanja tako i u klasičnom poslovanju. Na taj način uvažavamo i racionaliziramo vrijeme naših kupaca.

GUMA M je, takođe, društveno odgovorna kompanija i to kroz podršku brojnim kulturnim i sportskim udruženjima i potrebitim društvenim grupama.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije