Zabava

"Hana nije srećna zbog škole" Nataša Bekvalac progovorila o kćerki i životu koji je daleko od glamuroznog (VIDEO)

Poznata pjevačica Nataša Bekvalac progovorila je pred kamerama Blica o kćerki Hani, koju je dobila u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, te je potom iznijela niz detalja iz svog privatnog života koji godinama intrigira javnost.

Nataša Bekvalac
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Ljudi misle da živim glamurozan život, ali volim ljudima da pokazujem na mrežama kako sam ja samo jedna obična mama. U glamuru ja, inače, najmanje uživam nekako. Iskreno… Uživam u momentima koji se zovu život – rekla je Nataša.

– 1. septembar je za mene najsrećniji dan! Moja djeca ulaze u novu etapu kojoj se uvijek radujem. Hana ne odlazi pretjerano srećna u školu. Niko od nas nije odlazio sa nekim entuzijazmom u školu. To koliko je neko uspješan u školi nije mjerilo onoga koliko je neko uspješan u životu. Djeca bi trebalo da pronađu nešto što ih ispunjava i inspiriše, to je bitno – istakla je pjevačica za Blic.

Nataša ne krije da se tokom života mnogo puta borila sa promašenim investicijama.

Pročitajte još

– Iz mojih najpromašenijih investicija ja sam izvlačila najintenzivnije i najvrijednije lekcije. Tako da uvijek kad nešto promašim u životu znam da je to kao strijela koja se priprema da se ispali. Znam da poslije toga slijedi nešto jako dobro. Iz uspjeha niko nije ništa dobro naučio, ali iz neuspjeha i te kako jeste – kazala je Nataša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu