Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAOS NA POMOLU Najkontroverzniji rijaliti trio ulazi u treću po redu Zadrugu

Zabava
Autor:

Foto: YouTube/Printscreen

Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena kćerka Miljana i beba Željko, ulaze u Zadrugu 3 koja počinje 6. septembra.

– Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u Zadrugu 3. Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem – rekla je Miljana.

Na pitanje kako su riješili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne Zadruge, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko nam je rekla: “To su naši advokati sredili s Pinkom.”

–  Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti – rekla je Miljana Kulić.

Zorica Marković otkrila je da je majku i kćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donijela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.

– Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim donijeću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo  kaže Zorica Marković, koja je takođe potvrdila da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO