Zabava

HAOS O KOM SU SVI ĆUTALI Marija iznijela detalje u javnost, ono što je Miljanin dečko radio porodici će zgroziti sve

Marija Kulić sjedila je sa Kristijanom Golubovićem i Bojanom Savićem, pa je iskoristila priliku da im se jada zbog njenog odnosa sa kćerkom Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom.

HAOS O KOM SU SVI ĆUTALI Marija iznijela detalje u javnost, ono što je Miljanin dečko radio porodici će zgroziti sve
FOTO: MILIJANA KULIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mi se cijelog života učimo roditeljstvu, razumiješ? – počela je Marija.

Kristijan je na to dodao, kako misli da ima veliki problem  da je ukroti i da će imati velike probleme.

– Ali meni niko ovdje ne pomogne, da joj kaže da ovo nije za nju, ja kada njoj kažem, ona misli… Meni je Tijana imala momka, pa se nisam miješala, ona otišla na more sa djetetom, vratila se zbog ovog majmuna, ej bre!- Ona je moja, kako volim Željka, tako volim i nju, i Tijanu, i Anu. Ona ima emocijalni problem, emocijalno nestabilna – objasnila je Kulićka.

Kristijan je dodao da ona nema samopouzdanja ni grama i onda da je voze.

– Mjesec dana su živjeli zajedno, ona platila stan, Siniša ulazi, lupa, oni nisu zaključali… Ne vide se od dima! Haos je bio između njih tada! Miljana i Zola su se tako uspavali, ljetos, kad je uzeo Željka iz obdaništa, u pet i 15, cijelu noć na Instagramu, ovaj igra igrice, koji muškarac, oni će sutra da prave porodicu, a on igra igrice! Da se uhvatila za neku radnu naviku… Željku rođendan, a bilo je zabranjeno zbog korone u restoranima, mi imamo veliko dvorište, ali treba da se uredi, da se čupa, ja joj kažem da se čupa trava i ona kaže njemu pred čovjekom koji ju je vozio u Bosnu kod njega, a on kaže: ,,Boli me d**e da čupam travu, da sam htio, išao bih u selo da radim”. Balvan, lenština, hrani ga mjesec dana. I to sve od Miljaninih para, naručuju da jedu, a teško joj da počupa travu – ljutito je rekla Marija.

Golubović je na to rekao da ima ozbiljan problem, a i da vidi da je sukob između Marije i njega samo zbog novca, jer hoće da sačuva za dijete i nju – ubacio se Golubović, prenosi Blic.