Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAOS U NAJAVI Andrej Atijas ulazi u “Zadrugu” i suočava se sa Gagijem, za to će dobiti OGROMNU SUMU

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Bivši suprug Anabele Atijas, Andrej Atijas, prema pisanju medija u Sribiji dobio je ponudu za ulazak u rijaliti, a za to traži ogromnu svotu novca.

Andrej Atijas dobio je ponudu da uđe u “Zadrugu 3”, ali i u “Parove”, a za to traži honorar od 50.000 evra, piše Alo.

– Andrej je prije nešto više od mjesec dana dobio ponudu da uđe u “Parove” i sa produkcijom se načelno dogovorio o svim uslovima. Tada je tražio da se zbog njegovih obaveza, njegov ulazak prolongira, ali se to promijenilo od kada je objavljena vijest da se razveo od Anabele – rekao je izvor ovog lista blizak Andreju i nastavio:

– Nekoliko nedjelja nakon dogovora sa čelnicima TV Hepi, on je dobio ponudu i od produkcije Pinka. U tom trenutku je njegov razvod bio javna stvar, a producenti su procijenili da će gledaocima biti zanimljivo da u rijalitiju gledaju dva bivša supruga Anabele Atijas. Zbog toga je Andrej odlučio da svoj ulazak dobro unovči.

Foto: Instagram

– Andrej je sa bivšom pastorkom Lunom prošao dva rijalitija i zna kako boravak u rijalitiju može psihički da utiče na čovjeka, zbog toga je tražio posebne uslove od producenta – insistirao je da uvijek ima hranu i cigarete. Pored toga, jedan od uslova je bio i da mu se omogući psiholog ili psihijatar kad god mu zatreba, a kada je riječ o honoraru, nije bio nimalo skroman, pa je tražio 50.000 evra da mu se da u naprijed, jer zna da može dosta da profitira od razvoda sa Anabelom. On je svjestan da publiku zanima zašto je došlo do razvoda. On je svjestan da će morati da otkrije sve o svom odnosu sa bivšom suprugom i bivšom pastorkom Lunom, pa se neće suzdržavati oko toga. Jedini sa kim bi mogao da ima problem je Gagi, ali budući da su oni oduvijek bili u dobrim odnosima, pitanje je šta će biti – tvrdi izvor.

Budući da u “Zadruzi 3” učestvuje Anabelin prvi suprug Gagi Đogani, mnogi smatraju da bi bilo zanimljivije vidjeti Andreja upravo tamo, na imanju u Šimanovcima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO