Zabava

Haris Džinović o Melini “Kad smo se upoznali NIJE ZNALA NI JAJE da spremi”

Melina i Haris Džinović rastali su se nakon 22 godine ljubavi. Važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a vijest da se su stavili tačku na brak šokirala je sve.

Haris i Melina Džinović
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtjevnog čovjeka, pa čak i namćora.

– Jesam zahtjevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtjevnog čovjeka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa je spomenuo Melinu.

– Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovdje, nemoguće da ovdje ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poredano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris, prenosi Blic.

Haris i Melina Džinović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Pjevač je dodao da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici:

– Nisam nježan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem. Muzika ti ne dozvoljava da grešiš, a ne ja. I meni se desi da pogriješim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam preneo to u svoj život.

Pročitajte još

Haris: “Svaka žena ima ambiciju da promijeni čovjeka”

Haris je isticao da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze.

– Svaka žena na svijetu ima ambiciju da promijeni čovjeka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovjek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promjene, ali uvijek se može naći kompromis i to je promjena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje djece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora – govorio je čuveni pjevač za “K1”.

Haris dodaje da je Melina uz njega naučila da kuva:

– Isto sam kvalitetan kuvar koliko pjevač. Ne kuvam baš svakog dana jer djeca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu mjeru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao – rekao je Haris.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu