Društvo

Hit snimak na društvenim mrežama: Žena se hvali kako uživa na Ibici, pije piće, vjetar ćarlija, a onda je uslijedio ŠOK (VIDEO)

Nekad baš nemamo novca za destinacije iz snova. Ali ako neće brijeg Muhamedu, može onda Muhamed brijegu, je l' tako?

Hit snimak na društvenim mrežama: Žena se hvali kako uživa na Ibici, pije piće, vjetar ćarlija, a onda je uslijedio ŠOK (VIDEO)
FOTO: IVICA11535501/TWITTER/SCREENSHOT

Pa ako ne možemo mi do Ibice, dovešćemo Ibicu u svoju dnevnu sobu. Iako sve zvuči previše šizofreno i nerazumljivo, poenta priče jeste da je jedna mama iz Srbije na TV pustila snimak sa jedne plaže ove poznate španske luksuzne destinacije i uživala u pogledu i piću sa svojim malenim nasljednikom kojem je, očigledno, željela da priušti nesvakidašnju zabavu i doživljaj egzotičnog ljetovanja.

Genijalna ideja, zar ne? Bar u mašti to da se dogodi, ako neće na javi.

Pročitajte još

Maleni sin po imenu Ognjen, pokvario je zabavu kada je pokušao da dotakne azurno plavu vodu, pa smo tako i otkrili “prevaru” njegove mame.

Svi su u komentarima bili oduševljeni forom, a ne sumnjamo da je i njima, kao što je i nama, uljepšala dan, a vjerujemo da će se i vama popraviti raspoloženje kada vidite igrarije ove mame i sina Ognjena tokom vrelih ljetnih dana, prenosi Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije