Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HLADNOKRVNO JE UPUCAO U GLAVU Beskućnica prišla da mu traži novac, on izvadio pištolj (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: RedeTV! Jornalismo/Youtube/Screenshot

Brazilska televizija emitovala je snimak muškarca na ulici kako vadi pištolj i hladnokrvno puca u glavu ženi, koja mu je prišla i pitala da joj da jedan brazilski real (oko 25 dinara/21cent).

Ubica je nakon toga mirno nastavio svojim putem, a zapanjena prolaznica je pritrčala da pomogne ženi, koja se srušila na ulicu.

Žrtva je identifikovana kao tridesetjednogodišnja Zilda Enrike dos Santoš Leandro, koju beskućnici iz kraja s kojima živi zovu Neja.

Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima u Niteroju, prekoputa zaliva Guanabara, u predgrađu Rija de Žaneira.

Na snimku se vidi kako prolaznica, koja je pritrčala da pomogne povrijeđenoj ženi, pokušava da zaustavi automobil, koji je prošao pored njih.

Kada je žrtva stigla u bolnicu, konstatovana joj je smrt. Vjeruje se da je muškarac pucao u nju najmanje dva puta.

Na snimku se vidi i kako se ubica, za koga lokalno stanovništvo kaže da se zove Aderbal Ramos de Kastro, nakratko okreće.

Predsjednk Brazila Žair Bolsonaro potpisao je u maju dekret kojim je omogućio većem broju ljudi, uključujući i kamiondžije i političare, da nose oružje, bez potrebe da dokazuju zašto. Donji dom Parlamenta ga je poništio, glasajući u korist davanja oružja samo određenim grupama ljudi, među kojima su i lovci. Novu verziju zakona treba da odobri gornji dom.

Brazil već sada ima najvišu stopu ubistava na svijetu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO