Banjaluka

HOĆE LI BITI TV DUELA DVA KANDIDATA? "SNSD nikad nije bježao od suočavanja"

Da li će Igor Radojičić, aktuelni gradonačelnik i kanidat na idućim izborima, prihvatiti poziv za TV duel sa protivkandidatom Draškom Stanivukovićem?

HOĆE LI BITI TV DUELA DVA KANDIDATA? "SNSD nikad nije bježao od suočavanja"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS KOMBO

SNSD nikada nije bježao od nikakvih duela, samo je problem o čemu uopšte Stanivuković tu može da govori, poručio je danas portparol ove stranke Radovan Kovačević, odgovarajući na novinarsko pitanje o televizijskom duelu dva kandidata.

– Radojičić može da govori o brojnim projektima realizovanim u gradu u posljednje četiri godine. Mislim da je svima potpuno jasno da je Grad Banjaluka u posljednje četiri godine doživio pozitivan razvoj i da sa sigurnošću možemo reći kako je Igor Radojičić koji je ujedno potpresdjenik SNSD i predsjednik GO, najbolji gradonačelnik Banjaluke u njenoj istoriji – rekao je Kovačević.

U proteklom periodu, kaže, bilo je brojnih projekata, od izgradnje vrtića, osnovnih škola, sportskih dvorana, mostova, ključnih saobraćajnica, svega što je bitno za bolji život građana.

– Mene iznenađuje Stanivukovićeva želja da učestvuje u duelu sa Igorom Radojičićem, da ima te namjere jer ne znam stvarno šta bi mogao da kaže. Iz načina na koji se on ponaša u Skupštini vidljivo je da njega ne interesuje nijedan zakon, nijedan amandman, apsolutno ništa osim da dobije svojih deset sekundi nekog kratkog klipa koji će da emituje. Nama ne treba Jutjub gradonačelnik i gradonačelnik sa kojim ćemo imati eksperiment od deset minuta. Nama treba ozbiljan i provjeren čovjek koji će na najbolji način da vodi Banjaluku u narende četiri godine i više od toga – zaključio je Kovačević.