Zabava

"Hoćeš da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa" Haris Džinović progovorio o Melininoj ljubomori u braku i šta joj je sve smetalo

Pjevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine braka. Melina se do sada ovim povodom nije oglašavala, dok je Haris u više navrata pričao o Melini, njihovom braku, i svim pikanterijama.

Melina i Haris Džinović
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Pjevač je nedavno progovorio o Melininoj ljubomori koja je postojala dok su bili u braku, a tom prilikom je otkrio šta je njoj baš smetalo.

Ja sam javna ličnost, prema tome, moraju da me preferiraju i muškarci i žene. I znaš šta je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilisana. Ljudi hoće da se slikaju, da te zagrle, da potpišeš autogram, da te dodirnu, da pričaju sa tobom… To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila šta je moje zanimanje. Rekao sam joj: “Da li hoćeš da prekinem karijeru pa da budem “trafikant”, da jedemo paštetu umjesto lososa – rekao je Haris na Prva TV.

Pročitajte još

On je u emisiji “Scena” na Blic televiziji iznio čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

– Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano – rekao je Haris.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu