Zabava

"Hoću da budem plastični hirurg" Kćerka Dušice Jakovljević neće ni da čuje za javni posao (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević, pojavila se večeras na jednom događaju sa svojom nasljednicom Anđelom i sve oči bile su uprte u majku i kćerku.

Dušica Jakovljević sa kćerkom
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Naime, Dušica i Anđele obukle su se vrlo slično. I jedna i druga nosile su duže crne haljine sa šlicevima sa strane i otkrivenim ramena.

– Anđela ne voli mnogo da se pojavljuje u medijima. Ona je moja najbolja drugarica i neko sa kim se savjetujem šta ću da obučem, kao i ona sa mnom. Nosimo istu garderobu. Snalažljiva je na mene. Ima jasne ciljeve, jasnije nego što sam imala ja u njenim godinama. Jedva sam čekala da porastu i ona i Ognjen – izjavila je Dušica, a šta je još rekla o odnosu sa svojom djecom poslušajte u videu.

A na pitanje da li će krenuti maminim voditeljskim stopa, Anđela je otkrila sledeće.

– Mene ne zanimaju mamini putevi, ja bih da budem plastični hirurg, piše Blic.

Podsjetimo, voditeljka je jednom prilikom otkrila da zahvaljujući operacijama sada ima više samopouzdanja.

– Radila sam zube, usta i grudi. Svaka žena se bolje osjeća kada na sebi promijeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume – priznala je Jakovljevićeva nedavno za domaće medije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije