Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HOROR KOD ŠIPOVA Brat i sestra pronađeni mrtvi, muškarcu NEDOSTAJU DIJELOVI TIJELA

Hronika
Autor:

Foto: P. Dedijer/RAS Srbija

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa.

Nezavisne nezvanično saznaju da su u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami, te da je žena pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično se saznaje iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

– Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi – kaže mještanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

– Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama – kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Kako se saznaje, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO