Zabava

HOROSKOPSKI "ZLIKOVCI": Šta mislite, ko je na vrhu lestvice?

Svako ima zlu crtu u sebi, ali kod nekih zakova je ona ipak izraženija i naglašenija. Ko su horoskopski zlikovci?

HOROSKOPSKI "ZLIKOVCI": Šta mislite, ko je na vrhu lestvice?
FOTO: SHUTTERSTOCK

12 horoskopskih znakova poredanih od najvećeg do najmanjeg “zla”:

1) Škorpija najopakiji horoskopski znak

Bez previše neizvjesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije! Ličnost Škorpija puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savjet i nemojte im se zamjeriti.

2) Lav – glavni spletkaroš

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonamjeran um. Lav voli da bude zvijezda i učiniće sve da ostane u središtu pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najvjerovatnije postati poznat i nije spreman ništa prepustiti šansi. Ko mu se nađe na putu ostvarenja njegovih ciljeva, on ga samo pregazi.

3) Djevica – zli genije

Djevica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga vjerovatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

4) Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri znaka vatre, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.

5) Bik – nezaustavljiv u pitanju zla

Svi znaju da je Bik jedan od najtvrdokornijih horoskopskih znakova, ali jeste li i vi znali koliko su zli? Bik nije horoskopski znak koji lako prelazi preko ičega i zaista ima problema sa opraštanjem i kretanjem dalje.

6) Jarac – voli spletke i intrige

Jarac je poznat po hladnom i proračunatom karakteru što ga čini pravom silom. Jarac je pametan znak i uvijek pametno bira bitke; njihov intelekt znači da mogu da nadmudre apsolutno svakoga.

7) Vodolija – ima zle trenutke

Ličnost Vodolije prilično je opuštena i slobodoumna dok se ne osjete zarobljeno u neugodnim situacijama. Kad god se Vodolija osjeća napadnutim, njegova zla strana se pojavljuje i nastupi pakao, uprkos tome što su prilično pozitivan horoskopski znak.

8) Blizanci – zli su slučajno

Kao jedan od najpričljivijih horoskopskih znakova, Blizanci iskreno vole da budu okruženi drugim ljudima i ne bi ni sanjali da smišljaju zle planove i napade, jer se naprosto koncentrišu na pozitivu. Blizancima treba više mira i ljubavi nego bilo šta drugo.

9) Rak – previše dobar

Kao jedan od najosjetljivijih horoskopskih znakova, ne treba čuditi da Rak nije među “zlim znakovima”. Rak je ljubavnik, a ne borac i prvom prilikom se okreće od sukoba i drame. Zao može postati samo ako “pukne” nakon dugotrajnog trpljenja.

10) Strijelac – borac protiv zla

Kad bismo morali da imenujemo najbezbrižniji i srećniji horoskopski znak, predložili bismo Strijelca. Kao najduhovitiji horoskopski znak, Strijelac je prezauzet zbijajući šale da bi se koncentrirao na svjetsku dominaciju i druge zle stvari.

11) Ribe – mrze loše vibracije

Ribe nemaju zli atom u svom tijelu i pokušavaju da izbjegnu negativnost kad god je to moguće. Ribe su jedan od najdražih horoskopskih znakova i bez obzira na to koliko ih puta povrede, nikad neće reagovati negativno.

12) Vaga – najplemenitiji znak

Vaga je jedan od tri horoskopska znaka koja su previše “dobra”, što znači da su beznadežni kad je zlo u pitanju. Opraštaju neviđeno brzo, treba im dugo da se naljute, uvijek sagledavaju dobru snagu nekog i daju opravdanje za njegove zle postupke, piše Superžena.b92.net.