Društvo

HRABRA LAVICA NE ODUSTAJE Borbena Kikica i dalje je loše, ali polako se oporavlja (VIDEO, FOTO)

Mladunče lava, prošlog četvrtka pronađeno na Čantavirskom putu u Subotici i dalje je u lošem stanju, ali je stabilno.

Mladunče lava
FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ / RINGIER

Lavica Kikica smještena je u manji kavez jer mora da miruje kako bi zarasle rane poslije operacije preloma obje noge, da se organizam oporavi i da bez bolova stane na noge.

Pozdrav iz Zoo vrta od borbene lavice. Ovo je najnoviji snimak, od danas.Nažalost stanje je i dalje loše ali je barem stabilno. Mora da miruje da bi rane zarasle, da se izmučeni organizam oporavi i da bez bolova stane na noge, počne da se hrani shodno svojim potrebama. Potrebno joj je mirovanje i smeštena je u manji kavez da bi se što manje kretala. Nadamo se najboljem, držimo palčeve!

Posted by SUBOTICA.com on Wednesday, September 27, 2023

Mladunče lava
FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ / RINGIER
Mladunče lava
FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ / RINGIER
Mladunče lava
FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ / RINGIER

Pročitajte još

Zoo vrt Palić ranije je saopštio da je lavica Kikica primljena u jako lošem stanju:

– Odmah po prijemu vidjeli su se sljedeći problemi: loša krvna slika, upale u organizmu, anemija, bila je puna parazita, ispod repa je imala ranu koja je već inficirana i očigledno je bila u bolovima. Po reakciji na meso, djeluje da nikada ranije nije dobijala meso kao hranu. Poslije date terapije, počela je sama da jede, ali djeluje da crijeva i želudac nisu u stanju da vare tj. da prerade hranu i nema stolicu. U ovoj generalno lošoj situaciji može da se desi da i drugi organi otkažu – naveli su iz Zoo vrta Palić, prenosi N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije