Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HRABROST ILI LUDOST Ona je preskočila ogradu i PLESALA ISPRED LAVA, njene riječi ŠOKIRAJU (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: realsobrino/Instagram/Screenshoot

Identifikovana je žena koja se nedavno popela u lavlju nastambu i zaplesala pred lavom u zoološkom vrtu u Bronksu, pišu strani mediji. Policija je poručila da od građana traži pomoć u pronalaženju.

Policijska uprava u Njujorku saopštila je da je krivac Miah Austri. Ona je dijelila videozapise sebe kako se u subotu penje preko drvene ograde, a onda jednom mahne i pleše pred lavom.

Žena je od lava bila udaljena samo nekoliko metara pa je pravo čudo kako je prošla bez povreda. Lav je zbunjeno gledao šta se događa, a ništa nije bilo jasno ni posjetiocima zoološkog vrta, među kojima su uglavnom bili roditelji s djecom.

U videu se lav čini previše omamljen da bi se bacio, a žena izgleda neopterećeno čak i kada lav učini nekoliko koraka prema njoj.

 

– Želim mu se približiti. Dušo, volim te – govori žena u videu dok se penje preko drvene ograde.

Autri je prošle sedmice ilegalno ušla i u područje žirafa u zoološkom vrtu Bronksu, saopštila je policija. Nakon susreta s lavom, žena koja koristi drugačije ime na društvenim medijima objavila je fotografiju sebe sa policajcima.

Nakon što se pojavio snimak incidenta, iz ovog zoološkog vrta poručili su da se žena dovela u opasnost.

– Ta je akcija bila ozbiljno kršenje i nezakonita posjeta koja je mogla rezultirati ozbiljnom povredom ili smrću. Postoje barijere i pravila koja štite posjetioce, osoblje, i životinje – saopštili su.

Iz policijskog odjeljenje u Njujorku traže da se Austri krivično kazni.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO