Zabava

Hristina Popović se udaje? Lijepa glumica sija u vjenčanici (FOTO)

Glumica Hristina Popović podijelila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira u vjenčanici, što je pokrenulo mnoge spekulacije.

Hristina Popović se udaje? Lijepa glumica sija u vjenčanici (FOTO)
FOTO: HRISTINA_POPO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako se vidi na njenom Instagramu, Hristina je nasmijana mlada, sa bidermajerom u ruci i “deverima” oko nje.

Fanove glumice na društvenim mrežama obradovala je ova vest pa su tako krenuli masovno da joj čestitaju i žele da joj ovaj brak bude “do kraja života”.

Međutim, ono što nisu primjetili jeste da je glumica napisala da voli svoj posao, pa je ovo samo dio scene iz novog ostvarenja u kojem tumači.

Ovaj projekat zasigurno je glumici pružio priliku da se ponovo osjeća kao mlada, budući da već ima jedan brak iza sebe sa kolegom Bojanom Navojecom.

U komentarima su je fanovi dočekali nizom pozitivnih epiteta: “prelepa”, “sijaš“, “super fotka“, pa i poput komentara “ kakva transformacija, od opuštene devojke na planini do vamp dive Holivuskih filmova”, piše Blic.

Bivši muž Hristine Popović, takođe je poznat fanovima domaće kinematografije. Glumio je u filmu “Parada“, zajedno sa Hristinom gde su se i upoznali. Film je snimljen prije jedanaest godina, a tada je započela i njihova romansa. Nakon toga su dobili ćerku, desetogodišnju Luču, koja živi sa Popovićevom u Beogradu, dok je otac navodno često posjećuje iz Zagreba.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije