Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HRVATICA ODUŠEVLJENA TEOM Ide na utakmice samo zbog njega, a sad je to čula i Jelisaveta

Zabava
Autor:

Foto: Petar Dimitrijević/RAS Srbija

Hrvatska košarkašica Ana-Marija Begić, koja trenutno igra za Virtus iz Bolonje, u jednom od posljednjih intervjua istakla je da je oduševljena Milošem Teodosićem.

– Bolonja je grad košarke. Postoje dva muška prvoligaša Virtus i Fortitudo. Meni je mnogo draži Virtus i zaista mi je užitak da gledam Miloša Teodosića. Kad god imam slobodnog vremena, obavezno idem na muške utakmice gdje je luda atmosfera i puna dvorana. Na našim utakmicama znatno je manje gledalaca, ali to je normalno u Italiji. Tamo ženska košarka nije ni približno popularna kao muška – rekla je Ana-Marija u intervjuu za hrvatske medije.

Hrvatska reprezentativka u Virtusu igra sa Srpkinjom Milicom Mićović, a Ana-Marija je ispričala kako izgleda njihov život.

– Većina igračica stanuje u jednom stambenom bloku. To je nešto kao studentski dom, ali svaka igračica ima svoj apartman. Živim sama, sama i kuvam. U početku sam pripremala jednostavnija jela poput špageta, a sada kuvam i komplikovanija – uz osmjeh je istakla Ana-Marija.

Mnogi su se pitali kako će na Ana-Marijine riječi o Teodosiću reagovati njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin, budući da je Hrvatica javno iznJela svoje oduševljenje srpskim košarkašem.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO