Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HUMAN GEST U PRAVOM TRENUTKU Vojin Mitrović bijeljinskoj bolnici uplatio 50.000 KM

Regioni
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Vojin Mitrović

Vlasnik firme “Oktan promet” Vojin Mitrović uplatio je 50.000 KM Bolnici “Sveti Vračevi” u Bijeljini za kupovinu neophodne medicinske opreme, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

– S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi cijelo čovječanstvo, a zbog epidemije virusa korona, neophodno je da svi budemo na usluzi zdravstvenim radnicima koji su prva karika u zaštiti zdravlja naših građana – poručio je Mitrović.

On je apelovao na sve privrednike da pokažu solidarnost i društvenu odgovornost i pomognu ljudima i Republici Srpskoj, odnosno njenom zdravstvenom sistemu, kako bi se adekvatno suprotstavili ovoj novonastaloj zdravstvenoj pošasti.

– Svjestan situacije u kojoj se nalazimo, porodica i ja smo se dogovorili da bijeljinskoj bolnici uplatimo novac koji će upotrijebiti za ono što je potrebno u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite našim sugrađanima – naveo je Mitrović.

Menadžment Bolnice “Sveti Vračevi” zahvalio je porodici Mitrović u ime zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, građana Bijeljine i Republike Srpske.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO