Banjaluka

Humanitarni "ULTRA BAZAR" pomaže udruženju "Iskra"

U tržnom centru u Delta Planet Banjaluka, u subotu od 12 do 16 časova biće organizovan humanitarni “Ultra bazar”, koji ima jedan cilj - prikupiti novac koji će biti doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

Humanitarni "ULTRA BAZAR" pomaže udruženju "Iskra"
FOTO: DELTA PLANET/PROMO

Želju da pomognu i doniraju svoje odjevne predmete, pokazale su mnoge domaće javne ličnosti, tako da će se na bazaru naći odjevni predmeti naših poznatih blogerki, influenserki, glumica, muzičarki, sportistkinja, voditeljki, kao i domaćih modnih brendova. Oktobar – mjesec ženskog zdravlja, zaslužuje da žene pokažu da su jedna drugoj podrška u svim situacijama, zbog čega je redakcija magazina Ultra, odlučila povodom obilježavanja svog drugog rođendana, organizovati humanitarni događaj kojim će se skrenuti pažnja na prevenciju raka dojke i važnost redovnih pregleda dojki- objasnili su organizatori.

Naveli su da će u subotu na bazaru prije svega vladati odlična i pozitivna atmosfera, koju će kako su naveli dodatno podgrijati “Ultra DJ”, a  za najbrže kupce su spremni pokloni.

FOTO: ULTRA BAZAR
FOTO: ULTRA BAZAR

– Na bazaru će se moći kupiti i limitirana kolekcija “Sebi najbolja” koju je kreirao Ultra magazin, a prihod od prodaje, će se takođe donirati udruženju “Iskra”. U kompletu dolaze bijela majica, rokovnik i ruksak sa simboličnim natpisom “Sebi najbolja” po cijeni od 30KM. Povedi majku, sestru ili prijateljicu na inspirativno druženje gdje ćeš, pored odličnog shoppinga, uživati u toploj i inspirativnoj atmosferi, kakvu garantujemo na bazaru –poručili su organizatroi.

Naglasili su da će ovaj humanitarni događaj  održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera, uz obaveznu zaštitinu masku na licu.