Gradovi

"Hvala Majdovu, što je Novaka Đokovića doveo u Sokolac" Bjelica o svadbi decenije o kojoj bruje mediji

Svadbarski stolovi su raspremljeni, mladenci i selebriti gosti su otišli svojim putem, ali u Sokocu se ni nakon dva dana ne stišava euforija zbog svadbe Nemanje Majdova, na kojoj su zapjevali Novak Đoković i Milorad Dodik.

"Hvala Majdovu, što je Novaka Đokovića doveo u Sokolac" Bjelica o svadbi decenije o kojoj bruje mediji
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Sokočani su oduševljeni što je proslavljeni srpski džudista Nemanja Majdov, koji se u subotu oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Anjom Lojpur, svadbeno veselje upriličio baš u njihovom gadu, u salonu u Podromaniji.

Najviše pažnje je, očekivano, izazvao dolazak najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića, na Nemanjino i Anjino svadbeno veselje.

FOTO: СНСД-SNSD/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: СНСД-SNSD/FACEBOOK/SCREENSHOT

I načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica je javno čestitao mladencima i zahvalio im što su, kako je rekao, učinili veliku čast i doprinijeli promociji ove opštine, time što su svoje vjenčanje organizovali u Sokocu.

– Želim da se zahvalim u svoje i u ime svih stanovnika opštine Sokolac porodici Majdov koja je vaspitala i odgojila jednog ovakvog šampiona, čovjeka koji ponosno i dostojanstveno predstavlja svoju porodicu, svoj grad, narod i svoju otadžbinu – rekao je Bjelica za loklani portal “Sokolac – srce Romanije”.

Pročitajte još

Bjelica je dodao da to što je sportista poput Novaka Đokovića došao na svadbeno slavlje drugom šamionu, predstavlja poseban stepen bliskosti i poštovanja.

– Poštovanje koje svi u Sokocu gaje i prema porodici Majdov i prema Novaku Đokoviću sada je poraslo do nesagledivih visina. Proći će godine i vijekovi, a u hronici malog gradića podno Romanije ostaće zabilježeno kada je u njemu prvi put na kratko boravio najveći teniser i srpski sportista svih vremena -poručio je Bjelica.

On je podsjetio da Novak Đoković nosi ime najvećeg romanijskog junaka.

– Mi volimo i poštujemo Novaka, odvajkada Novaka Starinu, a od prve titule i uspjeha pa u vječnost i Novaka Đokovića – rekao je Bjelica za Srpskainfo.

U izjavi za naš portal načelnik Sokoca je dodao da je ne samo u simboličkom, nego i u marketinškom smislu svadba Nemanje Majdova i posjeta Novaka Đokovića veliki događaj za ovu opštinu.

– Na mnogo manjim i manje značajnim posjetama i fragmetnima iz života neke druge sredine su izgradile i turističku i svaku drugu pozitivnu priču. Sokolac je sredina kojoj dobar marketing otvara mnoga donedavno zatvorena vrata – poručio je Milovan Bjelica.

Prihvati notifikacije