Hronika

IGRAO JE FUDBAL, RADOVAO SE MORU Detalji o smrti dječaka na plaži u Neumu

Strašna je to tragedija, svi smo u šoku!

IGRAO JE FUDBAL, RADOVAO SE MORU Detalji o smrti dječaka na plaži u Neumu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Kako li je tek njegovim jadnim roditljima, toliko su se radovali što će odmor provesti s djecom na moru, a evo šta dočekaše, kaže za Srpskainfo komšija trinaestogodišnjeg dječaka Nadina Mašića iz Kaknja, koji je juče iznenada umro na plaži u Neumu.

– Izašao je iz vode i samo se srušio. Na plaži su se zatekla dva doktora, koja su mu odmah pritekla u pomoć, ali spasa mu nije bilo – kaže naš sagovornik.

Tragedija se desila na kupalištu u dijelu Neuma poznatom kao Surdup.

Trinaestogodišnji dječak je bio na ljetovanju sa roditeljima i sestrom.

– To su divni skromni ljudi. Dječakovi roditelji rade u Kaknju, u istom preduzeću, koje se bavi veletrgovinom. Porodica živi u naslju Brnj nedaleko od centra grada, uobičajenim životom: kuća, posao, djeca. Radovali su se odlasku na more – priča komšija iz susjednog naselja.

On kaže, a to su potvrdili i druge komšije i prijatelji, da preminuli dječak nije bio teško bolestan, kako su pisali neki mediji.

Javljamo rodbini, komsijama i prijateljima da je nas NADIN (sin Elzudina) MAŠIĆpreselio na ahiret…

Posted by Brnj on Friday, August 14, 2020

– Imao je, doduše, neku manju urođenu srčanu manu, ali to nije bilo ništa opasno. I roditelji su vodili računa da dijete ide redovno na kontrole. Uostalom, mali je trenirao fudbal u Fudbalskom klubu “Mladost”, igrao se s drugom djecom, išao redovno u školu i radio fizičko – kaže sagovornik Srpskainfo.

Pročitajte još

U Brnju i cijelom Kaknju ljudi su zanijemili, kada su čuli za ovu tragediju.

Na društvenim mrežama je objavljena smrtovnica sa slikom nasmijanog trinaestogodišnjaka i brojni komentari koji se svode na samo nekoliko riječi: “Al fatiha” i “subur porodici”, kako muslimani izražavaju saučešće svojim sunarodnicima.

Dječak koji je stradao u Neumu biće sahranjen sutra u 13 časova na lokalnom groblju u Brnju kod Kaknja.