Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IMA STAN, A STALNO KOD TATE Jedan detalj u dnevnoj sobi pjevača posebno privlači pažnju (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Iako ima svoj dom nadomak Beograda, u naselju Skela blizu Obrenovca, pjevač i pozorišni umjetnik Aleksa Jelić, kada je u našoj prestonici, vrijeme provodi u domu oca Dragog Jelića.

– Non-stop putujem jer živim u Španiji, ali često zbog poslovnih obaveza dolazim u Beograd. Zato najradije budem ovdje u Zemunu, jer mi previše vremena treba da idem do Skele i nazad. Tako da svi putevi vode ka tatinom stanu, i ovde se najčešće okupljamo – objašnjava Aleksa nakon što nam je otvorio vrata doma sa kojih se ulazi pravo u kuhinju.

– Svako jutro imamo naš ritual da se prave hladni sokovi od svježe cjeđenog voća. Vodim računa onoliko koliko mogu. Imam periode kada jedem nezdrave stvari, ali se uvijek trudim da balansiram, da jedem supice i čorbice, ali poslije toga volim da smažem neke pice i tijesta. Međutim, ako popijete voćni cijeđeni sok ujutru, onda ste sigurno počeli zdravo dan.

Međutim, iako skromno tvrdi da nije previše snalažljiv u kuhinji, Jelić nam je otkrio da će u narednom periodu više biti vezan upravo za gastronomiju.

– Čeka me jedna drastična promjena u životu, tako da ću morati da zavolim i kuhinju i stvorim ljubav prema spremanju specijaliteta. Uskoro sa dvjema sestrama počinjem nešto drugačije, vezano za ugostiteljstvo. Recimo, moja baka je svojevremeno držala poznati restoran na obali Save i tu su filmadžije i umjetnici dolazili da klopaju ili prespavaju, između ostalih i Pavle Vuisić, tako da nam je to u genima.

Njegova oaza mira okupana je veselim bojama, a omiljena mu je dnevna soba i stolica za masažu iz koje gleda veliki TV ekran.

Kako dom izgleda možete da pogledate OVDJE.

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

– Ako sam mnogo umoran, onda imam posebno mjesto. To je fotelja sa masažerom koja je podesiva. Pa zavisno koliko me je ko iznervirao, podesim položaj da li ću ležeći da se masiram ili sjedeći – šaljivo kaže Jelić i odgovora ko je češće na masiranju, on ili tata Dragi:

– Češće sam ja na fotelji, zato što više stresa prolazim kroz neke dnevne situacije. Iznervira me saobraćaj ili kako neko vozi.

Zajedničko vrijeme u dnevnom boravku takođe je rezervisano za intimne razgovore između dva muzičara, a rijetko je glavna tema samo muzika.

– Jedva čekam da počne Australijan open pošto sam veliki ljubitelj tenisa i jako navijam za Novaka. Obično se ovdje svi okupimo kad on igra, mama je najveći navijač, pa se cijela soba ori kad Nole igra jer žustro navijamo da pobijedi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO