Zabava

“Imam i dan danas, PRELIJEPA JE" Ceca poslije 30 godina progovorila o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena

Pjevačica Svetlana Ražnatović progovorila je o razbijanju mitova koji su vezani za nju, kao i da li je sve to ispratila u posljednje vrijeme.

“Imam i dan danas, PRELIJEPA JE" Ceca poslije 30 godina progovorila o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, PRESSCECA/YOUTUBE/SCREENSHOT/RINGIER

Ja ili nešto demantujem ili razbijam mitove ili neke urbane legende. Dobro, neke su pozitivne, ali u principu iritantne su ove negativne koje se tako razvlače decenijski. A znaš šta sam shvatila? Shvatila sam da u stvari onaj ko hoće da vjeruje u te budalaštine, gluposti i bljuvotine, on vjeruje, rekla je Ceca.

Kako je rekla, zahvalna je što većina ljudi ne vjeruje u takve stvari.

– Možeš ti da pokažeš 100 dokaza i da postaviš ispred ljudi, oni će da nađu razlog zašto neće vjerovati u to. I hvala svim onim ljudima koji nikada nisu povjerovali u te budalaštine vezane za moje ime, za moju karijeru. Ne samo hvala, nego hvala im do neba – rekla je Ceca, pa progovorila o jednom od mitova, koji je vezan za ogrlicu koju je nosila u jednoj emisiji prije 30 godina kod Minimaksa.

To gostovanje pratila je urbana legenda da je na sebi imala ukraden nakit. Sada je u javnosti osvanuo i snimak iz te emisije koji je sve demantovao, a Ceca je sada prvi put, ispričala šta se zapravo desilo.

Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

– Ta priča je potpuno morbidna. Ima 100 varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih voljela da sad pričam šta sam sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš vjerovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelijepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po vjenčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo cjelokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač – rekla je ona.

Pročitajte još

– Ja sam naravno gostovala kod Minimaksa, to je bilo poslije moje i Željkove svadbe. Tada su korišćeni pejdžeri preko kojih je publika postavljala pitanja za Minimaksove goste. A pošto sam ja bila čest gost kod Minimaksa i sve naše ekskluzive smo najavljivali kod Minimaksa, jer je bio naš kućni prijatelj i imao je posebno prijateljstvo sa Željkom, posebno sa mnom ga je gradio. Jer, ja sam kao djevojčurak počela da gostujem kod Minimaksa. I tako, na pejdžer je stigla poruka da mi je jako lijepa ogrlica i koliko sam je platila. I ja sam se zahvalila jer je nepristojno pričati o cijenama i o ciframa. Zahvalila sam se gledaocu koji je to pohvalio i pitao. Nakon toga sam ponovo gostovala kod Minimaksa pa sam demantovala da se ta luda i bolesna situacija desila – da se uključila gledateljka i da je rekla “vi nosite ogrlicu od moje mrtve ćerke”, Bože me sačuvaj i sakloni, “koja je poginula u ratu”… Mislim, odvratno je!

Ceca kaže da je I danas zgrožena zbog te izjave.

Prvo sam rekla da neću da ispričam ovo, ali evo, navedena sam pričom da kažem šta sam ja čula. I sad sam zgrožena. Naravno da se to nikada nije desilo, zato i nema ni snimka. Snimak ne može da nestane. Drugo, na tom snimku i Minimaks i ja demantujemo zajedno da se desila takva neka situacija. Ali, isto tako gledam po nekim komentarima, “ne, ne, ne, to postoji, to je sklonjeno…”. To su odmah teorije zavere. Ma kako da ne! – izjavila je Ceca, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu