Zabava

"IMAM PROBLEM SA ZDRAVLJEM, NE TREBA MI STRES" Ša i Tara sve prisniji, sada se oglasila NJEGOVA SUPRUGA

Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov u posljednjih nekoliko nedelja su sve prisniji, a to bi moglo da utiče na njegov brak sa suprugom Ivanom sa kojom ima dva sina.

"IMAM PROBLEM SA ZDRAVLJEM, NE TREBA MI STRES" Ša i Tara sve prisniji, sada se oglasila NJEGOVA SUPRUGA
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT

Iako Ša tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva, snimci na kojima je ljubi i leži sa njom u krevetu govore više od riječi.

Reperova partnerka Ivana ne želi da daje izjave za medije, dok njegova bliska drugarica i pjevačica Višnja Petrović to potvrđuje.

– Dogovor između Ivane i Ša je da ona ove godine ne daje izjave povodom njegovog učešća u „Zadruzi“. Nenad ima tu lošu sreću da u rijalitiju pokazuje više svoje loše strane nego dobre i nije svjestan kako to izgleda napolju. Tako je bilo i prošli put. Jednostavno ima loše procjene. Napolju je jedna vedra i nasmijana osoba, dok je u kući drugačije –govori Višnja .

– Sa njegove strane vidim čisto prijateljstvo, ali isto tako smatram da treba da bude mnogo jasniji da ne bi dolazilo do sumnje da između njih ima nešto više od prijateljstva – poručuje Petrovićeva koja konstatuje da Tara i Nenad jesu bliski, piše Blic.

Supruga Ivana: Imam zdravstvene probleme, ne želim dodatni stres

Novinari Blica su pokušali stupiti u kontakt sa reperovom suprugom, koja nije bila raspoložena da daje izjave u vezi sa ponašanjem njenog supruga.

– Dogovor je da ne dajem izjave tokom trajanja rijalitija. Kada Ša napusti bijelu kuću, biću rada da pričam o svemu. Imala sam problema sa štitnom žlijezdom i ne želim da sebi stvaram dodatni stres i pritisak izjavama – poručuje Ivana.