Zabava

"Imam samo prijateljicu koja mi dolazi jednom mjesečno" Lepa Lukić se požalila kako provodi starost

Legendarna pjevačica Lepa Lukić iako gazi 82. godinu ističe da i dalje uživa u svom poslu, te da tokom svih godina na estradi nema zamjerke za svoje koleginice.

"Imam samo prijateljicu koja mi dolazi jednom mjesečno" Lepa Lukić se požalila kako provodi starost
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

Uopšte se ne naprežem kad pjevam, nema tu nekih žila. Ova prva liga pjevača, normalno, i oni dobro pjevaju. Nikad nisam rekla za Anu Bekutu, za Zoricu Brunclik, za Snežanu Đurišić, moram da naglasim koje su pjevačice. Moram da naglasim koje su to pjevačice, kao ja sam kraljica, a one nisu… – rekla je Lepa i dodala:

– Ja uvijek njima kažem: “Pa i vi ste kraljice”. A one kažu “Ne, ti, pa mi”. To ne može da doživi pjevač da mu kažu pjevačice koje traju toliko dugo i prva liga su pjevači. Ja sam Snežani Đurišić oduvijek bila idol, kad je počela sa 12, 13 godina. Tako da, ja nisam pakosna, nisam ni na koga ljubomorna… Meni moje mjesto niko nije uzeo za 50 godina.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

I pored toga što i dalje nastupa, Lepa Lukić uživa i u sređivanju svog doma, kao i u pripremi obroka, te je otkrila šta nikako ne jede.

– Ja zujim tamo, ovamo i ne mogu da zamislim da ću jednog dana da se zatvorim u kuću i da kažem: “Ja ne mogu više”… Ja volim kuću, kuvam i spremam – rekla je pjevačica, piše Kurir.

– Imam samo prijateljicu koja dolazi mjesečno jednom da generalno sredi kuću, a ono sve drugo ja održavam i svaki drugi dan kuvam, ali u maloj šerpici. Ja ne jedem suhomesnato, jedem samo s kašikom. Vjerovatno i to ima veze. Nije da to radim da se čuvam, ne čuvam se uopšte. Ali ja to jedino volim – ispričala je kraljica narodne muzike.

Prihvati notifikacije