Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IMAO JE JAHTU I AVION PA OSTAO ŠVORC Srpski muzičar u vezi sa više od tri decenije mlađom Jelom, a evo šta ih spaja

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Instagram

Boban je decenijama putovao po svijetu na svojoj privatnoj jahti i u svom privatnom avionu, družio se sa raznim poznatim ličnostima, od Šona Konerija i Mika Džegera do Šeron Stoun, a sada se, u Beogradu, svio pod skute 37 godina mlađe srpske violončelistkinje Jelene Mihailović.

U pitanju su Boban Petrović (68), legenda Beograda i nekadašnji di-džej, muzičar i biznismen, i Jelena Mihailović koji su se upoznali na jednom gradskom događaju, a Bobana je isprva opčinilo njeno muziciranje. On je njoj dao svoju knjgu “Rokanje” i CD, a ostalo je istorija.

– Uletio je u moj život poput furije, u to vrijeme 2010. sam završavala specijalističke studije – rekla je Jelena za Gloriju.

Inače, u trenutku kada su se upoznali Boban je bio potpuno švorc i razveden od supruge.

– Ne želim velike pare, veliki novac me je već pogodio u životu i onda sam nastradao. Pare nisu problem, ako ih nemate, nema ni problema. Opet sam bez para i sopstvenog krova nad glavom. Nas dvoje vezuje pretežno muzika, a možda i to što sam pare potrošio pa se ona sažalila i primila me pod svoje skute. Emocije postoje, ali su više iskonske nego ovozemaljske, mi jesmo u kosmičkoj vezi koja bi trebalo da bude prava. Naš kontakt se ne svodi samo na banalnosti svakodnevnice, oboje smo u onom drugom vidjeli nekog s kim je veoma interesantno provoditi svaki trenutak – ispričao je Boban Petrović za Gloriju.

Njih dvoje, inače, sada zajedno stvaraju i komponuju muziku, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO