Hronika

INCIDENT U LIVNU Dvojica muškaraca prvo vrijeđala, prijetila pa fizički napala policajce

Dvije osobe osumnjičene su da su u Livnu prvo verbalno vrijeđale, omalovažavale, prijetile, a potom i fizički napale policajce koji su tom prilikom povrijeđeni.

policija federacija
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Policajci su juče u 3.20 zaustavili i kontrolisali vozilo “audi osam” njemačke registracije kojim je upravljala dvadesetsedmogodišnja osoba sa prebivalištem u Kupresu, a putnici su bili D.M. (25) rođen u Njemačkoj i D.M. (40) rođen u Kupresu, a nastanjen u Njemačkoj, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.

Nakon što je policija utvrdila da je vozač pod uticajem alkohola, iz vozila su izašla navedeni koji su prvo verbalno vrijeđali, omalovažavali, prijetili policajcima, a potom ih i fizički napali.

D.M. udario je jednog policajca u glavu, a D.M. sa obje ruke uhvatio za vrat drugog policajca. Policajci su fizički povrijeđeni, a pomoć im je ukazana u Domu zdravlja i Kantonalnoj bolnici u Livnu, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

Nakon što su policijski službenici uspjeli da ove osobe stave pod kontrolu, osumnjičeni su sprovedeni u Policijsku stanicu Livno, gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada zbog sumnje da su počinili krivično djelo napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti, dodaje se u saopštenju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu