Svijet

INCIDENT U PICERIJI Napravio haos jer jedan od kupaca nije imao masku (VIDEO)

Snimak incidenta koji se dogodio u Torontu zbog toga što jedan od kupaca u piceriji nije nosio masku, postao je viralan na društvenim mrežama.

INCIDENT U PICERIJI Napravio haos jer jedan od kupaca nije imao masku (VIDEO)

Kupac koji je ušao u piceriju i uočio da drugi muškarac koji je takođe kupovao hranu ne nosi masku potpuno je izgubio kontrolu, počeo je vikati i razbijati inventar.

Incident se dogodio u restoranu “Pizza Pizza” nakon što je jedan kupac prišao drugom vidno iznerviran što nije nosio masku. Kada je odgurnut, počeo je vikati da je napadnut te je tražio od prisutnih da pozovu policiju. Takođe, gurnuo je staklenu vitrinu koja se razbila.

Da slučaj bude bizarniji, bijesni kupac ni sam nije ispravno nosio masku preko usta i nosa, nego je ona bila ispod njegove brade.

Mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali da ovakvo nekontrolisano ponašanje može biti rezultat mentalnih problema.

U Torontu je nošenje maske obavezno u svim zatvorenim javnim prostorima, a slične mjere su uvedene u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i drugim zemljama.

Međutim, Holandija ne savjetuje javnost da nosi maske smatrajući da nema dovoljno dokaza da su efikasne u sprečavaju širenja korona virusa, prenosi Klix.