Svijet

INFEKCIJA TOKOM OPERACIJE Preminula rijaliti zvijezda u 42. godini

Amerikanku Kolisu Milian javnost je upoznala kao zvijezdu popularnog šoua "My 600 Lb Life", koji prati život ljudi koji pokušavaju izgubiti kilograme.

INFEKCIJA TOKOM OPERACIJE Preminula rijaliti zvijezda u 42. godini
FOTO: RAS SRBIJA

Epizoda u kojoj se pojavila Kolisa emitovana je u martu ove godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije ona je preminula. Imala je samo 42. godine

Naime, uzrok njene smrti bila je infekcija koju je dobila nakon operacije smanjenja želuca, koju su pratile kamere TLC-a.

Naime, Kolisa se mjesecima borila sa zdravstvenim poteškoćama, koje su nažalost bile jače od nje. U junu je tako na njenoj stranici na “Fejsbuku” objavljeno kako je zamalo preminula te kako se nalazi na intenzivnoj nezi. Prošlog mjeseca, pak, objavljeno je kako je opet u bolnici, piše Srbijadanas.

Osim toga, sama Kolisasa u emisiji je priznala kako je zbog težine imala srčani udar sa 39 godina, piše Srbija danas. – Moje srce je poput bombe, može eksplodirati bilo kada. Znam da neću preživjeti još jedan srčani udar ako ne izgubim kilograme. Ovakav me život iscrpljuje. Mislim da moje tijelo želi odustati”, rekla je tada Kolisa.