Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

INSPEKCIJA I POLICIJA U KONTROLI Otkriven terminal za ilegalno klađenje

Društvo
Autor:

Foto: Republička uprava za igre na sreću/RAS Srbija

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Banjaluci u ugostiteljskom objektu “Trač parti” ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću i privremeno ga oduzeli.

– Protiv vlasnika terminala čiji su inicijali B. R, koji je organizovao ilegalno priređivanje igara na sreću, biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – saopšteno je iz Uprave.

Ilegalni terminal inspektori Uprave otkrili su juče tokom kontrole prisustva i učešća maloljetnika u objektima u kojima se priređuju igre na sreću, zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, Policijske stanice “Centar”, Banjaluka.

Ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću otkriven je u ugostiteljskom objektu u Ulici Nikole Tesle.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO