Društvo

INSPEKCIJA ZATVORILA UČIONICU Direktorka škole se oglasila o POVREDAMA koje je zadobila djevojčica

Direktorka Ekonomsko-trgovinske škole Jovan Trajković u Zrenjaninu Dragoslava Golušin izjavila je da je učenica te škole, koja je lakše povrijeđena danas prije podne kada je sa plafona učionice otpao dio maltera, dobro.

INSPEKCIJA ZATVORILA UČIONICU Direktorka škole se oglasila o POVREDAMA koje je zadobila djevojčica
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Učionica je zatvorena, sve dok se ne izvrši popravka i provjera bezbjednosti plafona u cjelini – navodi se u saopštenju škole dostavljenom Tanjugu.

Pročitajte još

Kako preciziraju iz škole, do nezgode je došlo u toku drugog časa oko 9:00, kada je dio maltera otpao sa plafona učionice koja se nalazi na trećem spratu u potkrovlju.

– Tom prikom lakše je povrijeđena učenica – navodi se u saopštenju u kome se dodaje da su, iako djevojčica nije imala vidljive povrede, odmah obavješteni roditelji, uz insistiranje da se izvrši ljekarski pregled.

– Konstantovano je da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro – navedeno je iz škole kao i to da su nakon nezgode ostali đaci zajedno sa profesorom, bezbjedno napustili učionicu – navodi direktorka..

Obaviješteni su i nadležni organi – Policijska uprava Zrenjanin, gradevinska inspekcija, Agencija za bezbjednost i zdravlje na radu, prosvjetna inspekcija.