Svijet

Inspiraciju pronašla u popularnoj emisiji: Žena unajmila smrtonosnu zmiju da ubije dečka

Žena u Indiji uhapšena je jer je navodno unajmila "ukrotitelja zmija" da ubije svog dečka, navodno inspirisana kriminalističkom TV emisijom.

Zmija
FOTO: RUNGROJ YONGRIT/EPA

Mahi Arija je optužena za ubistvo partnera Ankita Čauhana, a lokalni izvještaji kažu da je željela da započne život sa ljubavnikom. Navodno je planirala ubistvo dva mjeseca.

Mahi, koja je takođe poznata kao Doli, navodno je sa ljubavnikom Dipom Kandpalom planirala kako da izvede ubistvo.

Vjeruje se da je unajmila ukrotitelja zmija za 10.000 indijskih rupija – nešto više od 100 evra – prije nego što je pozvala žrtvu u svoju kuću u petak, 14. jula, prenosi Miror.

Pročitajte još

Taj 32-godišnji muškarac je tada navodno bio poliven pivom koje je bilo začinjeno mješavinom opojnih sredstava, piše Tajms of India. Kobra je zatim Ankita dva puta ugrizla za obje noge, zbog čega je izgubio svijest. Navodno je odvučen u zadnji dio automobila, koji je bio parkiran nedaleko od kuće i ostavljen da umre.

Sutradan ga je jedan biznismen pronašao mrtvog. Rane na Čauhanovim stopalima su u početku pogrešno dijagnostikovane kao asfiksija – stanje u kojem je tijelu uskraćen kiseonik što dovodi do smrti, prenosi Telegraf.

Njegova sestra Iša Čauhan je obavijestila policiju i obdukcija je utvrdila da je umro od smrtonosnih ujeda. Policija je izdala nagradu od oko 500 evra nakon što je pokrenula potjeru za ubicama.

Mahi, njen ljubavnik i ukrotitelj zmija su uhapšeni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu