Kultura

Iskra Brajović o "Tomi": Film o IZMIŠLJENIM ROMANSAMA, ne bi smio da se zove po njemu

Glumica Iskra Brajović, kćerka glumca Voje Brajovića, dala je svoj komentar na film "Toma" koji je, do ovog momenta, pogledalo oko 700.000 ljudi.

Iskra Brajović o "Tomi": Film o IZMIŠLJENIM ROMANSAMA, ne bi smio da se zove po njemu
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SBIJA

Film je trebalo da bude o kafanskom pjevaču Peri Periću, tj imaginarnom liku iz tog vremena, i da se napiše ‘posvećeno Tomi Z’, napisala je Iskra na svom Fejsbuku, piše Luftika.rs.

Kako je objasnila, da je riječ o filmu posvećenom anonimusu, niko ne bi imao ništa loše da kaže o njemu.

– Ovako je početna koncepcija loša, jer ako biografski film nosi čovjek koji u senzibilitetu nema ništa ni nalik čovjeku kog igra, (ne sporim talenat Milana Marića, ali ni mi glumci ne možemo svi igrati sve) i koji za plot nema uporište u realnom, (izmišljene romanse, izmišljene posvete, izmišljeni likovi menadžera i koga sve ne) onda ne bi smio da se zove po istinitom čovjeku koga mnogi još živo pamte – objasnila je ona.

Iskrin komentar koji je takođe privukao pažnju uslijedio je onda kada smo svjedočili prozivkama pojedinaca – da bi glumci koji su ostali bez posla u doba korone mogli da okopavaju krompir.

– Mi nemamo posao, a školovani smo. Mnogi komentarišu kako treba da idemo i kopamo krompire. Nijedan posao nije sramota, ali znate šta, ja sam završila i fakultet i master i zaslužila sam, kao i mnoge moje kolege da zaradim sebi za najosnovnije stvari – poručila je tada Brajovićeva.

Prihvati notifikacije