Zabava

ISKREN DO SRŽI Bare: Neće me ubiti ni korona, ni kuga, ni Isus (VIDEO)

Goran Bare gostovao je emisiji Podkast Inkubator, gdje je govorio o svojoj trenutnoj životnoj situaciji, ali i o brojnim drugim temama.

ISKREN DO SRŽI Bare: Neće me ubiti ni korona, ni kuga, ni Isus (VIDEO)
FOTO : SINIŠA PAŠALIĆ / RAS SRBIJA

55-godišnji muzičar govorio je i o svojoj nedavnoj izjavi da je na rubu egzistencije, za koju kaže kako je bila polusarkastična. Kaže kako i dalje stvara muziku te ima neke prihoda od tantijema, a posljednjih mjeseci održao je i nekoliko koncerata, na čemu zahvaljuje svom menadžeru i još nekoliko ljudi.

Dodao je kako će se on uvijek snaći. “Neće me ubiti ni korona, ni kuga, ni Isus Hrist”, kaže pjevač koji je otkrio i kako uopšte ne gleda televiziju od 2016. godine.

Komentarisao je Bare i svađu Plenkovića i Milanovića, a za Milana Zoranovića, kako je u šali nazvao predsjednika, kaže kako je ljubomoran na premijera jer on ima vlast. Hrvatskom narodu poručio je da se “plesne hladnom vodom da dođe malo sebi”, prenosi Indeks.

Intervju je od jučer pogledalo već više od 50.000 ljudi, a gledaoci su oduševljeni Baretovom iskrenošću.

– Jedan od rijetkih iskrenih, talentovanih genija koji još dišu na ovim prostorima i hvala Bogu još stvara odličnu muziku…moglo bi se reći da je nikad kvalitetniji, samo je jedna od rekacija.